Skip to main content

Sanitair

Een toilet is onmisbaar in elk pand en elke woning heeft een badkamer. Voor de aanleg en inrichting of renovatie van deze ruimtes kun je bij Limburgse Bouwmaterialenhandel BV terecht voor specialistische materialen.

Sanitair

SOORTEN SANITAIR

Toilet

Een toilet renoveren lijkt best makkelijk, en om eerlijk te zijn is het een stuk minder werk dan bijvoorbeeld een aanbouw plaatsen. Aan de andere kant zijn er nog steeds vier muren, vloer en plafond af te werken, een nieuw toilet en wastafel te plaatsen en de riolering aan te passen.

Douche

De douche heeft een echte comeback gemaakt. Er zijn vele soorten en toepassingen van douches. Zo is er de traditionele douche, maar ook de stortdouche vanuit het plafond en de relaxdouche met de wateruitstroom aan de zijkanten.

Bad

Een badkamer renoveren is een aanzienlijke klus. Er worden nieuwe vloer- en wandtegels gelijmd. Vaak worden ook het bad, de douche en het toilet verplaatst, waardoor de riolering of wateraanvoer verlegd moet worden.

Kranen

Kranen zijn er in vele uitvoeringen en toepassingen. Zo zijn er keukenkranen en wastafelkranen, maar ook douche- en buitenkranen. Allemaal hebben ze speciale specificaties. De meeste kranen zijn uitgevoerd in rvs en voorzien van een waterwastefunctie.

Wastafels/badmeubels

Badkamerwastafels moeten praktisch zijn en passen bij de gewenste stijl. Naast vrijstaande wastafels zijn er wastafels speciaal ontworpen voor het plaatsen op badmeubels, waardoor je extra ruimte hebt. Naast enkele wastafels zijn er ook dubbele wastafels.

Radiatoren

Radiatoren zijn er in verschillende soorten en uitvoeringen. Van de traditionele ribbelradiator tot de strakke en moderne plaatradiator. Alle radiatoren hebben hetzelfde doel in huis: het verhogen van het leef comfort door het afgeven van warmte.