Skip to main content

Folies

Als je voor jouw bouwproject een folie zoekt, zijn er diverse opties. Of je nu een ruimte stofvrij wilt maken, kleine of grote oppervlaktes wilt afdekken of iets vochtvrij wilt maken, Limburgse Bouwmaterialenhandel BV heeft diverse folies voor gebruik in de bouw en industrie.

SOORTEN FOLIES

DPC folie

DPC-folie is zwart gewafeld en van zeer sterke kwaliteit. De DPC-folie is goed vast te zetten met asfaltnagels. Gebruik de folie altijd bij aansluiting van kozijnen met metselwerk en boven lateien. DPC-folie is in verschillende maten verkrijgbaar.

PE folie

PE-folie is een transparante bouwfolie. De bouwfolie wordt vooral gebruikt als dampremmer in gevel- en dakconstructies, onder de isolatie op het dak en in de wand, aan de warme kant van de constructie.

Polytex folie

Polytexfolies zijn te verdelen in dampopen folie en damp remmende folie. De dampopen folie is geperforeerd, gewapend en van zeer sterke kwaliteit. Gebruik de folie altijd aan de koude kant van de constructie. De damp remmende folie is gewapend en van zeer sterke kwaliteit. Gebruik de folie altijd aan de warme kant van de constructie. Verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes.

EPDM folie

EPDM is een populaire soort dakbedekking. EPDM is een afkorting voor de stoffen die hiervoor gebruikt worden, ethyleen, propyleen, dieën en monomeer. EPDM is een licht materiaal, dat makkelijk is aan te brengen door de flexibiliteit van het product. Ook zonder open vuur kan EPDM simpel en snel worden aangebracht.