Skip to main content

Deuren

Een deur zorgt voor privacy van een leef- of werkruimte. Een deur is ook bepalend voor de sfeer van de ruimte en de uitstraling van het pand. Het uitzoeken van een deur is dan ook niet zo makkelijk als het lijkt. 

Deuren

SOORTEN DEUREN

Buitendeuren

De buitendeuren of voordeuren zijn het visitekaartje van een huis. Het model, de kleur, het deurbeslag: deze factoren bepalen de uitstraling van je woning en geven daarbij je goede smaak weer. Naast de uitstraling zorgen de buitendeuren ook voor veiligheid.

Binnendeuren

Binnendeuren zijn er in vele soorten en uitvoeringen. De bekendste binnendeuren zijn de boarddeuren. Maar de traditionele volhouten binnendeuren met glas worden nog steeds veel toegepast. Binnendeuren zorgen ook voor veiligheid in huis, doordat zij brandvertragend zijn.

Vlieringtrappen

Vlieringtrappen zijn er in een houten of stalen uitvoering. De houten trap wordt het meest gebruikt. De houten vlieringtrap is er in een-, twee of driedelige houten uitvoering, compleet met houten raveelbak, waarin het tweezijdige witte geïsoleerde luik is afgehangen. De ideale oplossing voor toegang naar de zolder bij weinig ruimte.